Hoe werkt het?


Coachingsgesprekken

Er zijn verschillende aanleidingen om eens met een coach te gaan praten. Wellicht ervaar je stress, zou je graag leren omgaan met je hooggevoeligheid of je vind het fijn om met iemand te spreken over de scheiding van je ouders. 

In een kennismakingsgesprek gaan wij kijken waar jij je wilt ontwikkelen of waar je tegen aanloopt. Vanuit daar komen we tot een behandelplan dat past bij jouw vraagstuk. Hoe lang het traject zal duren, zal enerzijds van jezelf afhangen, maar ook van je hulpvraag. Gemiddeld zijn er zo'n 8 gesprekken nodig. Het kan ook zijn dat ik je ouders een keer uitnodig voor een gesprek, maar dat zal ik altijd in overleg met jou doen.

Unieke manier van werken

Bij mij is een coachingsgesprek nooit zomaar een gesprek. Zo maak ik o.a. gebruik van creatieve oefeningen, kunnen we naar buiten gaan om te wandelen of doen we ontspanningsoefeningen. 

Doordat ik inmiddels verschillende opleidingen heb gevolgd: sjamanistisch healer, jongerencoach en vanaf september start ik ook met hooggevoeligheidsdeskundige heb ik mijn eigen unieke manier van werken. Ik werk intuïtief, dus ik voel met je mee waar jij staat en waar je behoefte aan hebt. Dat heeft als voordeel dat ik net een laag dieper kom. Echter betekent dit niet dat ik helemaal niet mijn ratio gebruik, ik hecht veel waarde aan de combinatie van beide. En juist doordat ik beide kan inzetten, ben ik er van overtuigd dat ik jou op mijn unieke manier kan helpen. 

EE-Jongerencoaching Deventer & Harfsen